Nieuws

Leden
> Praesidium
> Docenten
> Oud-Praesidia
> Ereleden
> Alumni

Agenda

Bedrijven Avond
> 2005-2006
> 2006-2007
> 2007-2008
> 2008-2009
> 2009-2010
> 2011-2012
> 2012-2013

Sport
> Voetbal
> Volleybal

Media
> Fotoalbum
> Kringlied
> Statuten

Communicatie
> Forum
> Contact
> Credits

Links

Sponsors

Cursusdienst

 
     

Umicore
Stip
Air Liquide
 
  Sponsors      
     
 

Informatie over sponsoring

Als faculteitskring vertegenwoordigen wij elk jaar ongeveer 120 talentvolle aspirant-ingenieurs Chemie en Biochemie aan het DENAYER Instituut te Sint-Katelijne-Waver. Ook zijn wij erkend door de Vlaamse Ingenieurskamer.

Elk jaar is er een jaarlijkse sponsoravond voorzien voor de bedrijven die de S-kring sponsoren. Dit geeft de bedrijven de gelegenheid om zichzelf en hun activiteiten voor te stellen aan aspirant-ingenieurs Chemie/Biochemie aan het DENAYER instituut. Deze avond biedt bedrijven de kans om als eerste onze laatstejaars aan te spreken. Ook onze 3de jaars en schakeljaars zijn aanwezig en kunnen dan al eens horen over de mogelijkheden voor een eindwerk binnen uw bedrijf.

Voor meer informatie, gelieve onze PR te contacteren via pr.skring@gmail.com


  Induss
 
 

Induss werd in juni 2010 opgericht als een dochteronderneming van water-link. Induss geeft gerichte, duurzame en economisch verantwoorde invulling aan industriŽle vraagstukken met betrekking tot de waterbalans (waterhuishouding). Zo staat Induss o.a. in voor de productie en de levering van gespecialiseerd water aan de industrie (chemie, petrochemie, textiel, bio-energie, voeding...). Dit kan gaan van koelwater, stoom en gedemineraliseerd water voor de petrochemie tot hyperzuiver water voor de voedingsindustrie. Daarnaast wordt ook veel aandacht geschonken aan de rest van de cyclus, met inbegrip van het slim (her)gebruik van water en afvalwaterzuivering. Bovendien biedt Induss zijn expertise en diensten aan bij vergunningsaanvragen, het onderhoud van bestaande installaties en andere watergerelateerde aangelegenheden. Hierbij staan betrouwbaarheid, kostenbeheersing en duurzaamheid centraal. www.Induss.eu


 


  Prayon
 
  Met meer dan een eeuw industriŽle ervaring is de Groep Prayon wereldleider in de fosfaatchemie. Gevestigd in BelgiŽ, is de groep Prayon in gelijke delen in handen van de Office Chťrifien des Phosphates (OCP nv) en de Investeringsmaatschappij van het Waals Gewest (SRIW). Met productiesites in BelgiŽ, Frankrijk en de Verenigde Staten, produceert en verkoopt Prayon een uitgebreid gamma zuiver fosforzuur, fosfaatzouten en fluorproducten. De Prayon producten worden hoofdzakelijk gebruikt als grondstoffen bij de vervaardiging van afgewerkte producten voor de voedingsindustrie, de kunstmestindustrie en in een groot aantal industriŽle toepassingen.

 


  Umicore
 
  Deze business unit van Umicore is wereldleider in het raffineren en recycleren van edelmetaalhoudende grondstoffen zoals elektronisch schroot, autokatalysatoren enz. Zij herwint edele (zilver, goud, platinum, palladium en rhodium) en andere metalen (koper, seleen, enz.) voor een internationaal klantenbestand.
 


  GEA Westfalia Separator
 
 
 

  Stip De Nayer
 
  STIP.

STIP verzorgt dagelijks de catering op school en sponsoren op financiele wijze de meeste van onze culturele en sociale aangelegenheden.
 


  't Studentje  
  Een vaste waarde voor frieten, snacks en broodjes met liefde bereid, tijdens, voor of na een activiteit. Spring ook eens binnen om van de dagactie te genieten... Smakelijk  
 
   
 
Copyright S-Kring 2005-2021